Vážení rodiče, z důvodu kontaktu s pozitivním dítětem ve středu 9. 2. 2022 je mateřská škola v karanténě. Školka je mimo provoz od 10. 2. 2022 do pondělí, 14. 2. 2022 včetně, viz info z HSHMP:

Karanténní opatření pro osoby v rizikovém kontaktu s uvedeným dítětem je do 14. 2. 2022   včetně, bez provedení RT-PCR testu.

Osoba, u které byla karanténa ukončena po 5 dnech, monitoruje svůj zdravotní stav a je jí doporučeno nosit respirátor min. třídy FFP2 bez výdechového ventilu, a to následujících 5 dní od ukončení karantény.
V případě, že osoba v karanténě v průběhu 14 dní od rizikového kontaktu pociťuje příznaky onemocnění covid-19, podstoupí RT-PCR test.

Karanténní opatření v případě výše uvedené covid-19 pozitivní osoby se týká osob, se kterými byla v úzkém rizikovém kontaktu bez ochrany nosu a úst.

Karanténa se nenařizuje osobě, u které byla zjištěna PCR, ev. Ag pozitivita a která nevykazuje klinické příznaky onemocnění covid-19, prodělala onemocnění covid-19 potvrzené laboratorně metodou RT-PCR, uplynula u ní izolace nařízená v souvislosti s proděláním onemocnění covid-19 a od prvního pozitivního výsledku RT-PCR testu na přítomnost viru SARS-CoV-2 neuplynulo více než 30 dní.

V případě potřeby se obracejte na ředitelku školy e-mail: Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.

Krizové ošetřovné k vyplnění na stránkách CSSZ:

https://eportal.cssz.cz/web/portal/-/tiskopisy/zoppd-m-2021